Cvičíme na BOSU

Cvičíme na BOSU

BOSU – Fenomén z rehabilitace do posilovny

Cardio

Jedná se o dynamickou hodinu. Během těchto hodin procvičíte celé tělo, zejména svaly s tendencí k ochabování jako jsou svaly nohou, hýžďové svaly, břišní svaly, svaly rukou. Vzhledem k tomu, že cvičení je prováděné na Bosu, dochází zároveň k aktivaci a zapojení hlubokého stabilizační systému (důležitá skupina svalů, které jsou zodpovědné za správné držení těla, za zdravou páteř). Během této hodiny samozřejmě dochází k redukci podkožního tuku a zvyšování fyzické kondice. Tento typ hodin je vhodný pro všechny klienty, námi školení instruktoři, trenéři, pro vás hodinu přizpůsobí tak, aby pro vás byla vhodná. Pokud máte nějaká zdravotní omezení, doporučujeme vždy o této skutečnosti informovat instruktora vedoucího lekci.

 Strenght

Jedná se o dynamické cvičení s prvky posilování. Během těchto hodin procvičíte celé tělo, zejména svaly s tendencí k ochabování jako jsou svaly nohou, hýžďové svaly, břišní svaly, svaly rukou. Vzhledem k tomu, že cvičení je prováděné na Bosu, dochází zároveň k aktivaci a zapojení hlubokého stabilizační systému (důležitá skupina svalů, které jsou zodpovědné za správné držení těla, za zdravou páteř). Během této hodiny samozřejmě také dochází k redukci podkožního tuku a zároveň zvyšování fyzické kondice. Tento typ hodin je vhodný pro všechny klienty, námi školení instruktoři, trenéři pro vás hodinu přizpůsobí tak, aby pro vás byla vhodná. Tento typ hodin je vhodný pro všechny klienty, námi školení instruktoři, trenéři, pro vás hodinu přizpůsobí tak, aby pro vás byla vhodná.  Pokud máte nějaká zdravotní omezení, doporučujeme vždy o této skutečnosti informovat instruktora vedoucího lekci.

Core

Jedná se o hodinu typu BODY&MIND. Hodiny jsou vedeny v pomalém tempu a jsou zaměřeny  na posílení aktivity hlubokého stabilizačního systému (důležitá skupina svalů, které jsou zodpovědné za správné držení těla, za zdravou páteř). Během těchto hodin si protáhnete a zároveň posílíte celé tělo. Tento typ hodin je vhodný pro všechny klienty, námi školení instruktoři, trenéři, pro vás hodinu přizpůsobí tak, aby pro vás byla vhodná. Pokud máte nějaká zdravotní omezení, doporučujeme vždy o této skutečnosti informovat instruktora vedoucího lekci.

 Rehab

Jedná se o hodinu typu BODY&MIND. Hodiny jsou vedeny v pomalém tempu a jsou zaměřeny  na posílení aktivity hlubokého stabilizačního systému (důležitá skupina svalů, které jsou zodpovědné za správné držení těla, za zdravou páteř). Cviky jsou volené dle principů vývojové kineziologie. Tento typ hodin je vhodný pro všechny klienty, námi školení instruktoři, trenéři, pro vás hodinu přizpůsobí tak, aby pro vás byla vhodná. Pokud máte nějaká zdravotní omezení, doporučujeme vždy o této skutečnosti informovat instruktora vedoucího lekci.


Petra Dvořáčková

Petra Dvořáčková

Petra je autorkou magazínu o hubnutí, který se zaměřuje na pomoc lidem, aby dosáhli jejich cílů osobního rozvoje. Vystudovala psychologii na střední škole a bakalářskou obor hubnutí na univerzitě. Na své cestě učení se hubnutím se stala certifikovanou trenérkou a poradcem. Jako žena, která nikdy neměla velký zájem o sportovní aktivity, musela Petra bojovat, aby mohla dosáhnout svých vlastních cílů kulturistiky. Petra se učí o hubnutí, stále diskutuje o nejlepších strategiích a také provází druhé lidi, které jsou na cestě za snížením hmotnosti a objektivní propagací zdravého životního stylu. Trpělivost a pevnost jsou její nejúspěšnější vynálezy, což ji přivedlo k tomu, aby pomáhala druhým zhubnout. Publikuje rovněž příspěvky na naší Facebook stránce.