Fat Blocker

Fat Blocker

Účinný doplněk stravy, který podporuje rychlé a zdravé hubnutí

Fat Blocker je doplněk stravy, jenž je unikátní v tom, že zamezuje příjem kalorií z tuků. Právě tuky jsou nejvíce koncentrovaným nosičem kalorií - 100 gramů tuků je zhruba 1/3 doporučeného celodenního množství dospělého jedince.

Fat Blocker navíc výrazně zpomaluje trávení. Díky tomu budete hubnout bez hladu, protože Fat Blocker působí cíleně na tuky. Příjem ostatních živin, které jsou pro tělo důležité, nebude přerušen. Budete tedy hubnout rychle a zároveň zdravě.

 

Laboratorně testovaný přírodní produkt

Navíc je Fat Blocker 100% přírodní. Základní účinná látka je získávána ze schránek mořských korýšů a pochazí z čistého prostředí oceánů. Díky výrobě v EU je garantována nejvyšší kvalita suroviny a zpracování, tím i nejvyšší účinnost. Náš výrobek je pravidelně kontrolován a akreditován nezávislými orgány, splňuje normu EN ISO 9001:2000 a je registrován u FDA a EPA. Nezávaznost produktu byla ověřena také laboratorním vyšetřením Ústavem pro vyšetřování potravin, jenž je akreditovanou laboratoří č. 1164 ČIA dle normy ČSN EN ISO/IEC 17025:2005.

Složení a dávkování

Počet tobolek: 90 tob. / balení

Dávkování: 3 tobolky denně, zapít sklenicí vody.

Složení v denní dávce (3 tobolky): Chitosan 750 mg*, vitamín C 150 mg, 187,5 % RHP. RHP – Referenční hodnota příjmu, * RHP není stanovena.

Ostatní složky: Obal tobolky obsahuje hydroxypropylmethylcelulózu a barvivo oxid titaničitý.

Skladování: Přípravek skladujte na chladném a suchém místě.

Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Dodržujte zdravý životní styl.

Pro koho je určen?

  • pro ty, kteří chtějí zhubnout bez diety

  • pro ty, jenž nemůžou měnit jídelníček

  • pro ty, co nemají čas vařit dietní jídla

  • pro ty, kteří nemůžou chodit do posilovny

  • pro ty, kteří preferují zdravé hubnutí

 


Petra Dvořáčková

Petra Dvořáčková

Petra je autorkou magazínu o hubnutí, který se zaměřuje na pomoc lidem, aby dosáhli jejich cílů osobního rozvoje. Vystudovala psychologii na střední škole a bakalářskou obor hubnutí na univerzitě. Na své cestě učení se hubnutím se stala certifikovanou trenérkou a poradcem. Jako žena, která nikdy neměla velký zájem o sportovní aktivity, musela Petra bojovat, aby mohla dosáhnout svých vlastních cílů kulturistiky. Petra se učí o hubnutí, stále diskutuje o nejlepších strategiích a také provází druhé lidi, které jsou na cestě za snížením hmotnosti a objektivní propagací zdravého životního stylu. Trpělivost a pevnost jsou její nejúspěšnější vynálezy, což ji přivedlo k tomu, aby pomáhala druhým zhubnout. Publikuje rovněž příspěvky na naší Facebook stránce.